Добре дошли в страницата на ОУ "Цанко Церковски"

Училище с традиции, новаторски идеи и творчески изяви.

ПРОЕКТ BG051РО001-3.1.06 „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”

В края на учебната година идват дългоочакваният момент за получаване на бележници,
връчване на свидетелства, награждаване на заслужилите ученици.

 

В такива дни се събират всички заинтересовани от успеваемостта на учениците - учители, родители, представители на общността.



На всяка една среща с родители и общественост директорът на училището Милена Михайлова не пропусна да отдаде нужния дял от постиженията на учениците и на целодневната форма на обучение. Директорът подчерта, че целодневната форма създава възможности за успешно преминаване на учениците в следващ клас и намалява рисковете за отпадане от училище поради затруднения в усвояването на учебното съдържание. 

                                

Госпожа Михайлова подчерта, че се очаква подобряване на материалната база на средищните училища с оглед осигуряване на подходяща образователна среда за провеждане на целодневна организация на учебния процес и прикани родителите да вземат решение за включване на децата им в ПИГ за новата учебна година с цел повишавате на успеваемостта им, техните творчески възможности и умения за живот.