Добре дошли в страницата на ОУ "Цанко Церковски"

Училище с традиции, новаторски идеи и творчески изяви.

Проект „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”

Продължават дейностите по Проект „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес”.
Огромно значение за провеждане на часовете за занимания по интереси е обзаведената стая по НП "Училището - територия на учениците", модул "Подкрепа на целодневното обучение на учениците от начален етап".

 

Приятното обзавеждане, осигуреността с образователни игри, художествена литература подкрепят работата на полуинтернатните групи. 



Повишава се качеството на образователно-възпитателния процес, привлича се интереса на учениците, на които се дава възможност да развият и усъвършенстват знания и умения не само в сферата на различните науки и изкуства, но и в личностен план.



 Подобряването на социално-битовите условия в училище създават благоприятна здравословна среда - предпоставка за задържане на учениците в училище и мотивирането им за учене.